ΤΜΗΜΑΤΑ

1.
​Τμήματα Μαθητών

Τα τμήματα μαθητών είναι ειδικά διαμορφωμένα, έτσι ώστε ένας αρχάριος στη γερμανική γλώσσα να χτίσει γερές βάσεις και να προχωρήσει, σταδιακά και προοδευτικά, στα επόμενα επίπεδα. Μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες, εργαζόμενοι, όλοι μπορούν να εγγραφούν στη σχολή μας και να ξεκινήσουν από το μηδέν.

2.
​Τμήματα Φοιτητών

Τα τμήματα φοιτητών απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν βελτίωση των ικανοτήτων τους πάνω στη γερμανική γλώσσα. Παράλληλα, σε αυτά τα τμήματα εγγράφονται και όλοι όσοι προετοιμάζονται για σπουδές στη Γερμανία ή σε γερμανόφωνο Πανεπιστήμιο.

3.
​Τμήματα Ενηλίκων

Όλοι όσοι καλούνται να μάθουν γερμανικά για επαγγελματικούς λόγους ή για εργασία στη Γερμανία μπορούν να εγγραφούν στα τμήματα ενηλίκων. Γιατροί, Μηχανικοί, Δικηγόροι και πολλές άλλες ειδικότητες. Επίσης, στελέχη επιχειρήσεων που έρχονται σε συχνή επαφή με γερμανικές εταιρείες. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του ASPEKT έχουν καταρτίσει έναν οδηγό σπουδών καλά μελετημένο και στοχεύουν, παρέα με τους μαθητές, στη γρήγορη πρόοδο.

4.
​Προετοιμασία για Erasmus

Το φροντιστήριό μας παρέχει εντατικά ατομικά μαθήματα σε όσους φοιτητές λαμβάνουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ανταλλαγής σπουδαστών Erasmus, για τα πανεπιστήμια της Γερμανίας και της Αυστρίας.